A Kohézió Egyesület Iskolatáska programja

Temesvár, 2014. szeptember 14. - A Kós Károly Közösségi Központban szeptember 14-én, szombaton, a tanévkezdés előtt tanszercsomagokat osztottunk ki az Iskolatáska program keretén belül. 

Folytatva a tavaly elkezdett projektünket, tartalmas tanszercsomagokat állítottunk össze a Kohézió Egyesület nyilvántartásában szereplő hátrányos helyzetű gyerekek és a nagycsaládok gyerekei számára.

A program fő támogatója a hamburgi (Németország) TEMAH szociális csoportja. A Kohézió Egyesület támogatóinak és baráti körének köszönhetően tartalmas csomagokban részesülhettek a nyilvántartásunkban szereplő gyerekek (iskolatáskától kezdve, füzetek, egyéb tanszerek, ruhanemű, lábbeli stb.)

A közösségi központban nagy volt a sürgés-forgás, sorra érkeztek a gyerekek a szülők kíséretében, ahol mindenki megtalálhatta a nevére szóló tanszercsomagot. Nagy volt az öröm, amikor meglátták a színes iskolatáskákat, tanszereket, a gyerekek és a szülők egyaránt örültek. Tapasztaltuk, hogy a nehézségekkel küzdő családoknak nagy segítség a tanszercsomag, mert az iskolakezdés mindig is problémát okozott.

Az Iskolatáska program keretén belül, több mint harminc kisiskolás és óvodás örvendhetett az egyesületünk által összeállított tanszercsomagoknak.

Ezúton szeretném megköszönni a támogatóinknak, az önkéntes munkatársaknak áldozatkész segítségüket. Az egyesület nevében, minden gyereknek jó tanulást és kitartást kívánok az elkövetkező tanévben.

Sipos Ilona programfelelős beszámolója


Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az értékrendről

A könyvben bemutatott értékrendi ábrázoló fejtegetések tovább bővíthetők, fejleszthetők ... >>

Fejtegetőre való feliratkozás:

Név:
E-mail: